GÜVEN KOLEJİ ÖĞRETMENLERİ VEDA YEMEĞİNDE BULUŞTU
GÜVEN’İN ÖĞRETMENLERİNE GELENEKSEL VEDA YEMEĞİ

Kemer Özel Toros Güven Koleji,  vatani görevini yapmak için, evlilik sebebiyle ve  çeşitli nedenlerden dolayı okuldan ayrılacak öğretmenleri için Tekirova Ulupınar’da bir veda yemeği düzenledi. Okulun her yıl düzenlediği bu yemeğe okulun tüm öğretmenleri, idarecileri ve onların aileleri katıldı. Öğretmenler birlikte keyifli dakikalar geçirdiler ve eski günleri yâd ettiler. Yemeğin sonunda okuldan ayrılan öğretmenlere yönetim kurulu tarafından plaket ve çeşitli hediyeler takdim edilirken duygu dolu anlar yaşandı.

Diğer öğretmenler gibi kendisinin de  görev yeri değişen Okul Müdürü Yusuf KARAKAYA: ‘’ Başarılı birçok işlere imza attığımız  Kemer’den ayrılacak olmamız ve  birlikte çalıştığımız öğretmen arkadaşlarımızın da okulumuzdan gidecek olması  bizleri çok duygulandırdı. Onların yeni görev yerlerinde de aynı gayreti göstereceklerinden hiç şüphem yok. Ayrıca vatani görevlerini yapmak üzere ayrılacak Fen ve Teknoloji Öğretmeni Okan SAĞLAM, Sınıf Öğretmeni Mustafa ÇANKIRLI ve Türkçe Öğretmeni Ahmet KÖROĞLU’ ya  da şimdiden hayırlı teskereler diliyorum. ‘’ şeklinde konuştu.